ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις καθώς και τις εξελίξεις στο θέμα των υποκλοπών, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Οι δημοσκοπήσεις είναι χρήσιμα εργαλεία και τα αξιοποιούμε ώστε να διορθώσουμε  αυτά που πρέπει να διορθωθούν. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν αυτό που θέλει η κοινωνία και εμείς είμαστε με την κοινωνία και πρέπει να ακούμε την κοινωνία. Από εκεί και πέρα, ένα είναι σίγουρο: η διαφορά μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του πρωθυπουργού είναι συντριπτικά υπέρ του κ. Κώστα Καραμανλή. Η άποψή μου είναι ότι ο πρωθυπουργός και η ΝΔ θα είναι για πολλά ακόμη χρόνια στη διακυβέρνηση του τόπου.

Αυτή η κυβέρνηση δεν έκρυψε από τον ελληνικό λαό το θέμα των υποκλοπών. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εμάς παρακολουθούσαν, δεν παρακολουθούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άρα λοιπόν, άλλοι ίσως πρέπει να φοβούνται από την κατάθεση του κυρίου Κορωνιά».

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TOY ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ