Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΟΥΔΗ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας –Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, το μεσημέρι της Τρίτης 28/2/06, δέχθηκε στο γραφείο του τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ανδρέα Λεούδη, με τον οποίο είχε ωριαία συνεργασία.

Ο κ. Καλαντζής ενημερώθηκε από τον κ. Λεούδη για όλα τα θέματα που άπτονται των αναπτυξιακών προοπτικών της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν το όραμα και ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της περιοχής, η πορεία υλοποίησης των έργων του ΠΕΠ από το Γ´ΚΠΣ, ο στρατηγικός σχεδιασμός για το Δ’ ΚΠΣ ( σχεδιασμός της 4ης προγραμματικής περιόδου 2007 –2013) καθώς και η πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη (της περιόδου 2006-08, ύψους 1,2 δισ. ευρώ).

Ο υπουργός Μακεδονίας –Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής τόνισε την ανάγκη για την επιτάχυνση όλων των έργων και των ανάλογων δημοπρατήσεων, προκειμένου η απορροφητικότητα να αγγίξει ακόμη και το 100%, για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΟΤΡΑ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ