ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΑΠΟ 29 ΕΩΣ 30/01/06

ypes press002
ypes press002

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006

ΩΡΑ 18:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στην επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων του Κέντρου Καππαδοκικών Μελετών Ν. Καρβάλης Καβάλας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα του απονεμηθεί ο «Αργυρός Δικέφαλος της Καππαδοκίας».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν αυθεντικοί χοροί της Καππαδοκίας από το χορευτικό συγκρότημα του Κέντρου Καππαδοκικών Μελετών.

• ΤΟΠΟΣ: Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (2ος όροφος).

________________

ΩΡΑ 19:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μέλαθρου Θεσσαλονίκης.

• ΤΟΠΟΣ: Παλαί ντε Σπορ (εντός Δ.Ε.Θ.), Θεσσαλονίκη.

_______________

ΩΡΑ 20:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολέγιο «Ανατόλια».

• ΤΟΠΟΣ: Αίθουσα Τελετών Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

_________________

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006

ΩΡΑ 12:00 μ.μ.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων, θα απονείμει βραβεία σε αθλητές Γυμνασίων και Λυκείων της Μακεδονίας και της Θράκης, για το αθλητικό έτος 2004-2005.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν έπαινο, χρηματικό έπαθλο και το βιβλίο με τα Ολυμπιακά Μετάλλια, προσφορά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

• ΤΟΠΟΣ: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ