ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ

ypes press002
ypes press002

13 & 14 Νοεμβρίου 2005

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2005

ΩΡΑ 10:15 π.μ.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της Νεάπολης, θα παραστεί, στην επίσημη δοξολογία, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πεσόντων.

· Τόπος: Νεάπολη, νομού Κοζάνης.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2005

ΩΡΑ 11:00 π.μ.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης μαζί με την κ. Δέσποινα Μουζάκη διευθύντρια του Φεστιβάλ, τον κ. Δημήτρη Μπαρδάνη αναπληρωτή διευθυντή του Φεστιβάλ και τον κ. Βασίλη Κεχαγιά διευθυντή του Μουσείου Κινηματογράφου, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συσκέψεων του ΥΜΑ-Θ, όπου θα ανακοινώσουν τη νέα δραστηριότητα του Φεστιβάλ «Crossroads Co-Production Forum», η οποία θα συμβάλει στην προώθηση της επικοινωνιακής προσπάθειας του ΥΜΑ-Θ για τη διεθνή αναγνωρισιμότητα της Μακεδονίας και της Θράκης, μέσω του λογότυπου «MacedoniaThrace.gr».

Επίσης, θα γίνει παρουσίαση των «Περιφερειακών Εκδηλώσεων» της 46ης διοργάνωσης του θεσμού, καθώς και της έκθεσης με τίτλο «Το Μετρό σάς ταξιδεύει στην κινηματογραφούπολη», που θα πραγματοποιηθεί, στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος, σε συνδιοργάνωση με το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Οι δράσεις τoυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

· Τόπος: Αίθουσα συσκέψεων του ΥΜΑ-Θ, Διοικητήριο.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 19ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 14 – 15/11/05