ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ

ypes press002
ypes press002

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΙΝΔΟΥ (ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΔΩΡΟΥ) ΚΑΙ ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Παρουσία του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκου Τσιαρτσιώνη θα γίνει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2005 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, η υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου «Κατασκευή έργων αποχέτευσης ακαθάρτων περιοχών Σίνδου (Δήμου Εχεδώρου) και Πεύκων Θεσσαλονίκης» της Ε.Υ.Α.Θ. Παγίων.

Στην υπογραφή της σύμβασης προσκλήθηκαν να παραστούν οι πρόεδροι της Ε.Υ.Α.Θ. Παγίων και της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. κ.κ. Κώστας Δεμίρης και Σταύρος Χατζηπέτρου αντίστοιχα, καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο εταιριών, ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Τσιότρας, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ./Ν.Θ. κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο δήμαρχος Εχεδώρου κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πέυκων κ. Δημήτριος Φράγκος, ο διευθύνων σύμβουλος της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. κ. Γεώργιος Σκόδρας και από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Ψωμόπουλος και η κ. Ωραιοπούλου.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 16/10/2005
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΔΕΝΔΡΟΥ