ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 5/9/05

ypes press002
ypes press002

ΔΕΥΤΕΡΑ  5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2005

ΩΡΑ 10:30

Παρουσία του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκου Τσιαρτσιώνη θα γίνει η υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου «Συμπλήρωση Δικτύων Ακαθάρτων Τουριστικών Περιοχών Θεσσαλονίκης (Δήμων Θερμαϊκού και Ν. Μηχανιώνας)» της Ε.Υ.Α.Θ. Παγίων.

Στην υπογραφή της σύμβασης προσκλήθηκαν να παραστούν οι πρόεδροι της Ε.Υ.Α.Θ. Παγίων και της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. κ.κ. Κώστας Δεμίρης και Σταύρος Χατζηπέτρου αντίστοιχα, καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο εταιριών, ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Τσιότρας, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ./Ν.Θ. κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Αντώνης Μαντζάρης και ο δήμαρχος Ν. Μηχανιώνας κ. Ιωάννης Μαυρομάτης.

· Τόπος:  Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑ 11:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, θα υποδεχθεί τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος από την Αθήνα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη με τη νέα αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε., εγκαινιάζοντας το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, που καλύπτει τη διαδρομή σε 4 ώρες και 15 λεπτά.

· Τόπος:  Χώρος Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

ΩΡΑ 18:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, θα παραστεί στην τελετή θεμελίωσης του νέου αυτοματοποιημένου Κέντρου Διαλογής των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ), στη Θεσσαλονίκη, από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Λιάπη.

· Τόπος:  Περιοχή Παλαιοκάστρου, δήμος Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 6/9/05