Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΘ – HELEXPO ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ 70ΗΣ ΔΕΘ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το απόγευμα της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου 2005, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο κτίριο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου  συναντήθηκε με τις διοικήσεις της ΔΕΘ. και της HELEXPO, ενώ, αμέσως μετά, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της 70ής  Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε περίπτερα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιαρτσιώνης, συνοδευόμενος από τον  γ.γ. του ΥΜΑ-Θ καθηγητή Λουκά Ανανίκα, τον πρόεδρο της ΔΕΘ. κ. Δημήτρη Μπακατσέλο, τον αντιπρόεδρο της  HELEXPO κ. Κώστα Μπελημπασάκη, τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΔΕΘ. κ. Νίκο Κασιμάτη καθώς και από μέλη των διοικητικών συμβουλίων των δύο εταιριών, επισκέφτηκε  τα περίπτερα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, του Οικονομικού Επιμελητηρίου, της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων, της Αγροτικής Τράπεζας, της Τράπεζας Πειραιώς, του Συλλόγου Ατόμων με Σύνδρομο DOWN και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης απευθυνόμενος στα μέλη των διοικήσεων της ΔΕΘ και της HELEXPO εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του εθνικού εκθεσιακού φορέα, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Η φετινή 70ή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει πραγματικά δείξει το σύγχρονο πρόσωπό της. Είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι και τα αποτελέσματά της είναι εμφανή σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η διαπίστωση προέρχεται από το ανανεωμένο πρόσωπο της έκθεσης, από τις δραστηριότητές της που επεκτάθηκαν σε πόλεις όλης της χώρας, από το νέο θεσμό με τις 30 τιμώμενες χώρες, από τις σημαντικές συνεργασίες στο εσωτερικό και εξωτερικό, από το σύνολο των πολιτικών που δρομολογούνται, από το δίκτυο που αναπτύσσεται, σε ότι αφορά τις περιφερειακές εκθέσεις, από τη διοργάνωση του φεστιβάλ τραγουδιού και από όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που πραγματικά μας κάνουν υπερήφανους.  Από την άλλη πλευρά, έχουμε τις προτάσεις για την ανάπτυξη και ανάπλαση του χώρου της έκθεσης και την απόδοσή του στο κοινωνικό σύνολο της πόλης. Η υλοποίηση αυτών των προτάσεων θα αναβαθμίσει όχι μόνο τον εθνικό εκθεσιακό φορέα αλλά και την ποιότητα ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω για την υποδοχή  και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ- HELEXPO, οι οποίοι βρίσκονται μαζί μας απόψε».

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 70ΗΣ ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ