ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 01/7/2005 έως 04/7/05

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 20:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα απευθύνει χαιρετισμό, στο δείπνο, που παραθέτει προς τιμή των εκπροσώπων των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Υπουργών Τηλεπικοινωνιών, Προξένων, Γενικών Γραμματέων,  καθώς και των μελών των αντίστοιχων ομάδων εργασίας τους, με την ευκαιρία της Συνόδου των Υπουργών Τηλεπικοινωνιών των χωρών της Ν.Α. Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη.

· Τόπος: Κυβερνείο, Θεσσαλονίκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 12:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, ο οποίος θα επισκεφτεί τον Έβρο για να εγκαινιάσει από κοινού με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν την έναρξη του έργου κατασκευής του ελληνο-τουρκικού αγωγού φυσικού αερίου.

· Τόπος: Ελληνο-Τουρκική γέφυρα Κήπων, Έβρος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 12:30

Παρουσία του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκου Τσιαρτσιώνη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος  Θεσσαλονίκης.

· Τόπος: Οργανισμός Θεσσαλονίκης, Βασ. Όλγας 105.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 01/7/2005
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ