ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 03/6/2005

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 10:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη διημερίδα με θέμα «Ακρίβεια – Ποιότητα: Μύθος και Πραγματικότητα», που οργανώνει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.).

· Τόπος: Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Αγίου Δημητρίου.

____________________

ΩΡΑ 11:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα καλωσορίσει μαθητές σχολείων του νομού Θεσσαλονίκης που μετέχουν στο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιεί το ΥΜΑ-Θ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενόψει της Παγκόσμιας  Ημέρας για το Περιβάλλον.

· Τόπος: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη.

____________________

ΩΡΑ 19:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο 8ο Συμπόσιο Εφαρμοσμένων Δημοσίων Σχέσεων, που οργανώνει η Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Βορείου Ελλάδος.

· Τόπος: Συνεδριακό Κέντρο «Polis», Ταγαράδες, Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ “ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ”