ΤΟ 1Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

Από 20 Μαίου υπό την αιγίδα του ΥΜΑ-Θ

Το «1o αντάμωμα – συνέδριο προβληματισμού, συνεργασίας και προοπτικής του συνόλου των Γυναικείων Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών Μακεδονίας – Θράκης» αρχίζει επίσημα το πρωί της Παρασκευής 20 Μαΐου 2005, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής.

Ένας από τους βασικότερους στόχους του συνεδρίου είναι η ανάδειξη της γυναικείας παραδοσιακής δραστηριότητας.
 
«Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης δεν θα μπορούσε να μην “αγκαλιάσει” τις φιλότιμες προσπάθειες των Γυναικείων Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών και να μη θέσει το συνέδριο αυτό υπό την αιγίδα του. Άλλωστε, στηρίζουμε την ανάπτυξη της περιφέρειας, στηρίζουμε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, στηρίζουμε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ενώ παράλληλα ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους που διαφυλάττουν αρχές και αξίες της περιοχής μας», τονίζει σε χαιρετισμό του ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης.

Το «αντάμωμα – συνέδριο» πραγματοποιείται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Athena Pallas Village» και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 21 Μαΐου 2005.

Συνδιοργανώνεται από τους Συνεταιρισμούς Γυναικών Χαλκιδικής Αγροτουριστικής Δραστηριότητας «Θεοφύλακτος Κληρονομιά» Παλαιοχωρίου, «Γεννήματα» Βραστάμων και «Δρυάδες» Βαρβάρας, καθώς επίσης και από τις «Φαιστιάδες»  του τμήματος 407 Χαλκιδικής των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» της Ομογενειακής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, ενώ υποστηρίζεται από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Χαλκιδικής και τον Φορέα Στήριξης Γυναικείας Επιχειρηματικότητας «Εργάνη».

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.Δ.Α.Κ. ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ