ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.Δ.Α.Κ. ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ

ypes press002
ypes press002
Συνεδρίαση στις Καρυές του Αγίου Όρους, μετά από 13 χρόνια, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (Κε.Δ.Α.Κ.), μετά από πρόσκληση του προέδρου του και Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, καθηγητή Λουκά Ανανίκα.

Κατά την επίσκεψή τους εκεί, τα μέλη του Δ.Σ. του Κε.Δ.Α.Κ. έγιναν δεκτά με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα από τον Πρωτεπιστάτη γέροντα Ιωαννίκιο και από τα υπόλοιπα μέλη της Ιεράς Επιστασίας της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους.

Κατά τη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Ιεροκοινοτικού Μεγάρου, εγκρίθηκαν μελέτες και προϋπολογισμοί έργων, μεταξύ των οποίων ήταν: Αποκατάσταση του Πύργου του κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού του Πρωτάτου μετά την πυρκαγιά της 27-3-2004 και η επισκευή και διαμόρφωση αναλημματικών τοίχων – πεζουλιών του κήπου της Ιεράς Μονής Διονυσίου.

Μετά τη συνεδρίαση, ακολούθησε γεύμα, στο οποίο παρακάθισαν – εκτός από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Κε.Δ.Α.Κ. – ο Πρωτεπιστάτης γέροντας Ιωαννίκιος, τα μέλη της Ιεράς Επιστασίας της Ιεράς Κοινότητας, ο Διοικητής και ο υποδιοικητής του Αγίου Όρους.

Προηγούμενο άρθροΤΟ 1Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 26/5/2005