Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

ypes press002
ypes press002

Θα ενημερωθεί απο τις Τοπικές Αρχές για τις καταστροφές απο την υπερχείλιση του Έβρου ποταμού και θα συμμετάσχει στη Συνάντηση των Υπουργών Ενεργείας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Εύξεινου Πόντου (ΟΣΕΠ) στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Μαρτίου 2005, θα αναχωρήσει για τον Έβρο, προκειμένου να ενημερωθεί από τις τοπικές αρχές για τις καταστροφές που έχει υποστεί η περιοχή από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών, με την  υπερχείλιση του ποταμού Έβρου και την υποχώρηση των αναχωμάτων.

Το βράδυ της ίδια ημέρας (3/3/05), ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, θα παρακαθήσει στο δείπνο, που παραθέτει στην Αλεξανδρούπολη, η ελληνική προεδρία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), στο πλαίσιο της  συνάντησης των Υπουργών Ενέργειας των χωρών – μελών του ΟΣΕΠ.

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2005 (ώρα 10:00), ο κ. Τσιαρτσιώνης, θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνάντηση των Υπουργών Ενέργειας των χωρών – μελών του ΟΣΕΠ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Thraki Palace». 
 

Προηγούμενο άρθρο“ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ & ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ”
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ