ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ

ypes press002
ypes press002

Επίσκεψη σε αντιπροσωπεία τροχονόμων της Θεσσαλονίκης και στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών της πόλης

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, από το πρωί σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, δέχτηκε στο ΥΜΑ-Θ μπάντες και χορωδίες που έψαλαν τα κάλαντα.

Ο ΥΜΑ-Θ εκφράζοντας τις δικές του ευχές, τόνισε: «Εύχομαι το 2005 να είναι καλύτερο και ευνοϊκότερο για όλους μας. Να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για έναν κόσμο με λιγότερη δυστυχία, λιγότερο πόνο και φτώχεια και με περισσότερη ανθρωπιά και γαλήνη. Να ευοδωθούν οι στόχοι σας και να δικαιωθούν οι κόποι σας. Καλή χρονιά σε όλους».

Συγκεκριμένα, τον υπουργό επισκέφθηκαν οι μπάντες της ΕΛ.ΑΣ., του Γ´ Σώματος Στρατού, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, τα παιδιά από το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Κοινωνική Αλληλεγγύη, οι χορωδίες της Ένωσης Βαβδινών Θεσσαλονίκης, του Γ´ ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης «Κουλέ Καφέ», του Συλλόγου Ποντίων Γιαννιτσών,  της Κερκυραϊκής Ένωσης «Ο Άγιος Σπυρίδων», της Ομοσπονδίας Βορείου Ελλάδος-Θεσσαλίας ΡΟΜ, του Συλλόγου Λεχριτών Θεσσαλονίκης «Ο Διόνυσος», του Συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών «Αγία Φωτεινή», του Συλλόγου Αργεστών Θεσσαλονίκης, του Λαογραφικού Συλλόγου Κρητών «Τα Αγρίμια», του Μουσικογυμναστικού Συλλόγου Σιδηροδρομικών «Θερμαϊκός», μέλη της ΚΝΕ και ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας Συκεών.

Στη συνέχεια, ο ΥΜΑ-Θ μετέβη στο Τροχονομικό βάθρο, που βρίσκεται στην περιοχή Λευκού Πύργου, όπου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των τροχονόμων Θεσσαλονίκης, τους μοίρασε δώρα και αντάλλαξε ευχές. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις προσπάθειες που καταβάλλετε στις δύσκολες συνθήκες αυτών των ημερών. Προσπάθειες που απέδωσαν καρπούς και για αυτό, το τριήμερο που πέρασε, είχαμε μία πρωτοφανή αναίμακτη έξοδο. Είμαστε συμπαραστάτες στο έργο σας. Οι υπηρεσίες σας πραγματικά σώζουν ζωές», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Το μεσημέρι ο κ. Τσιαρτσιώνης παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του διοικητικού συμβουλίου και των υπόλοιπων μελών της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών Θεσσαλονίκης. «Ευχαριστούμε για το περίσσευμα αγάπης που διαθέτετε. Το δικό σας έργο έχει να μας διδάξει πολλά, γιατί η αγάπη μεγαλώνει τη δύναμη του ανθρώπου για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής», τόνισε ο ΥΜΑ-Θ.

Προηγούμενο άρθροΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ
Επόμενο άρθροΤΟ ΥΜΑ-Θ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ