ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 69ΗΣ Δ.Ε.Θ.

ypes press002
ypes press002

«Οι προσπάθειές μας απέδωσαν καρπούς»

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου 2004, περιηγήθηκε  στις εγκαταστάσεις της 69ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και επισκέφθηκε περίπτερα, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. κ. Δημήτρη Μπακατσέλο, τον πρόεδρο της  HELEXPO κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο, τον εντεταλμένο σύμβουλο της Δ.Ε.Θ. κ. Νίκο Κασιμάτη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της HELEXPO κ. Θέμη Καρτσιώτη.

Σε ερώτηση που του απευθύνθηκε, σχετικά με την επιτυχία που γνωρίζει η φετινή διοργάνωση, σε σχέση με την περσινή, ο κ. Τσιαρτσιώνης δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς, γιατί μια πραγματικά εργώδης προσπάθεια των τελευταίων τριών μηνών έφερε καρπούς. Βλέπετε πόσο εύκολο είναι τελικώς, γι’ αυτούς που δουλεύουν, να φέρουν αποτέλεσμα. Η δουλειά δεν πρόδωσε ποτέ κανέναν. Έχουμε πολύ μεγάλη αύξηση στην επισκεψιμότητα και τρομακτική αύξηση στο ενδιαφέρον των εμπορικών αντιπροσώπων. Αυτοί οι δείκτες νομίζω ότι τα λένε όλα. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες σε αυτή την κατεύθυνση».

Στη συνέχεια ο υπουργός έδωσε τα συγχαρητήριά του στους συνεργάτες του που συνετέλεσαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑ-Θ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΚΕΡΔΟΣ’ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ 69η ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΟ ΥΜΑ-Θ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΡΙΝΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΟΥΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ