ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ

ypes press002
ypes press002

Δηλώσεις ΥΜΑ-Θ Γιώργου Πασχαλίδη μετά το γεύμα εργασίας του Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης, εξερχόμενος από το Μακεδονία Παλλάς , όπου συμμετείχε σήμερα στο γεύμα εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ερωτηθείς από δημοσιογράφο “πώς ήταν το κλίμα στο γεύμα και με δεδομένο ότι υπάρχει η συνέντευξη του κ. Τσοχατζόπουλου σήμερα η οποία έβαλε κάποια ζητήματα και αν συζήτησαν μεταξύ τους ο Πρωθυπουργός με τον ΥΠΕΘΑ ” , ο ΥΜΑ-Θ δήλωσε :

“Το γεύμα ήταν επίσημο, ήταν φανερό. Δεν ήταν μυστικό. Δεν είχε καμία σχέση με τους μυστικούς δείπνους. Έγινε σε κλίμα ψυχικής ενότητας, είχε μια ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση και συμφωνήσαμε πως η εποχή, την οποία περνάμε, είναι μια πολύ συναρπαστική εποχή.

Το ΠΑΣΟΚ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως και οι άλλοι πολιτικοί χώροι δεν μπορούν να πάρουν και αυτοί πρωτοβουλίες. Παρακολουθούμε τα γεγονότα και θεωρούμε πως οδηγούμε τις εξελίξεις στην Ελλάδα με τον Κώστα Σημίτη στο τιμόνι αυτής της υπόθεσης.

Νομίζω πως το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει στο παρελθόν πως έχει έναν πολύ ισχυρό οργανισμό, ανθεκτικό οργανισμό. Αυτό άλλωστε το βοήθησε μέχρι τώρα, στη διάρκεια της μεταπολίτευσης να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή του τόπου. Αυτό, με την εμπιστοσύνη του λαού, την οποία πιστεύω πως έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σας, ο κ. Πρωθυπουργός και ο κ. Τσοχατζόπουλος συζήτησαν όπως συζητούν πάντα. Νομίζω πως ο Κώστας Σημίτης , ο Ακης Τσοχατζόπουλος και τα άλλα τα στελέχη, για να μη λέμε τα ονόματα είναι άνθρωποι που έχτισαν το ΠΑΣΟΚ μαζί. Μιλάμε για 27 χρόνια ιστορία τώρα και έτσι θα συνεχίσουν.

Παλαιοτέρα είχα ξεκινήσει μια επιχείρηση ψυχικής επανένωσης θεωρώ πως έχει ενδιαφέρον και σήμερα”.

Προηγούμενο άρθροΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (26 ΧΛΜ.) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ (ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ)
Επόμενο άρθροΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΘ