Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) για τις απειλές κατά της ζωής του πρύτανη του Α.Π.Θ. κ. Ν. Παπαϊωάννου

Stauros-Kalafatis_-4

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) για τις απειλές κατά της ζωής του πρύτανη του Α.Π.Θ. κ. Ν. Παπαϊωάννου

Στ. Καλαφάτης: “Η καταδίκη των απειλών κατά του πρύτανη του Α.Π.Θ. πρέπει να είναι ομόθυμη”

 Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με τις απειλές κατά της ζωής του πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Νίκου Παπαϊωάννου, έκανε την εξής δήλωση:

“Η κυβέρνηση καταδίκασε, από την πρώτη στιγμή, απερίφραστα και έντονα τις φασιστικές συμπεριφορές τραμπούκων σε βάρος του πρύτανη του Α.Π.Θ.,  κ. Νίκου Παπαϊωάννου.

Πρόκειται για πράξεις αδιανόητες  που δεν χωρούν σε δημοκρατικά πολιτεύματα και δεν μπορεί να τυγχάνουν απολύτως καμίας ανοχής. Η καταδίκη πρέπει να είναι ομόθυμη, από όλες τις πολιτικές δυνάμεις -που δυστυχώς εξακολουθούν να σιωπούν- από όλους τους φορείς της πόλης μας, όλους τους συμπολίτες μας. Απέναντι στη  βία και απειλή βίας απαντάμε με μηδενική ανοχή”.

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση για υποβολή προσφοράς και δικαιολογητικών για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης που αφορά στην παραγωγή φωτοαντιγράφων για το Γραφείο Νομικού Συμβούλου για το έτος 2022 (Α.Π.: 77/10-01-2022).
Επόμενο άρθροΠρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης που αφορά στην παροχή υπηρεσιών φύλαξης και έγκαιρης προειδοποίησης διάρκειας ενός (1) έτους για το κτίριο και τον αύλειο χώρο του Κυβερνείου (Παλατάκι) (Α.Π.: 78/10-01-2022).