Χαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην εκδήλωση παρουσίασης του Επιχειρησιακού Σχεδίου Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Καλαμαριάς

kal1-3-768x513-1

 

 

kal1-3-768x513-1kal2-3-684x900-1kal3-3-600x900-1

Χαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην εκδήλωση παρουσίασης του Επιχειρησιακού Σχεδίου Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Καλαμαριάς.

 

Στ. Καλαφάτης: «Η Καλαμαριά έχει τα προσόντα να βγει μπροστά ως ανταγωνιστικός τουριστικός προορισμός»

«Μετά από το δύσκολο χρόνο της υγειονομικής απειλής και της συνακόλουθης οικονομικής καθήλωσης, η χώρα μπαίνει σε μια νέα περίοδο δυναμικής ανάπτυξης και κοινωνικής ανάτασης. Έχουμε τώρα τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες και να βάλουμε σε εθνικό, αλλά και τοπικό επίπεδο νέους στόχους. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να πράξει ό,τι είναι δυνατό για να ανακτήσει, αλλά και να βελτιώσει η χώρα μας τη θέση της στη βαριά μας βιομηχανία, τον τουρισμό», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση παρουσίασης του Επιχειρησιακού Σχεδίου Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Καλαμαριάς.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού:

Κυρίες και Κύριοι,

Μετά από το δύσκολο χρόνο της υγειονομικής απειλής και της συνακόλουθης οικονομικής καθήλωσης, η χώρα μπαίνει σε μια νέα περίοδο δυναμικής ανάπτυξης και κοινωνικής ανάτασης. Έχουμε τώρα τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες και να βάλουμε σε εθνικό, αλλά και τοπικό επίπεδο νέους στόχους. Αυτό κάνει η Καλαμαριά και οι κάτοικοί της μπορούν να είναι βέβαιοι πως είμαστε δίπλα τους.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να πράξει ό,τι είναι δυνατό για να ανακτήσει, αλλά και να βελτιώσει η χώρα μας τη θέση της στη βαριά μας βιομηχανία, τον τουρισμό. Με διαρκή διεύρυνση του τουριστικού προϊόντος, των τουριστικών προορισμών, της τουριστικής σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς του Τουρισμού της Μακεδονίας και της Θράκης. Και βέβαια αναπτύσσουμε κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που προκαλεί η πανδημία. Θέτοντας, πάνω από όλα, την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών, όσο και των συμπολιτών μας. Και ακούγοντας ταυτόχρονα τα αιτήματα επιχειρηματιών και εργαζόμενων του κλάδου.

Η Καλαμαριά έχει τα προσόντα να βγει μπροστά ως ανταγωνιστικός τουριστικός προορισμός. Διαθέτει παραλιακό μέτωπο, χώρους που μπορούν να αξιοποιηθούν, χώρους που, ήδη, έχουν αξιοποιηθεί κατάλληλα όπως το Ιστορικό Αρχείο. Είναι ήδη γαστρονομικός προορισμός, αλλά και προορισμός διασκέδασης. Έχει καθιερώσει πολιτιστικά δρώμενα, και μπορεί να βελτιώσει τις αθλητικές και ναυταθλητικές της εγκαταστάσεις. Τόσο στο στόχο που έχετε τάξει, όσο και στις επιμέρους προσπάθειές σας, θα είμαι, θα είμαστε δίπλα σας.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην ιστοσελίδα GRTimes και τη δημοσιογράφο Μαριαλένα Τσόγκα
Επόμενο άρθροΚαλαφάτης: «Πιο λειτουργικό το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με το Ιατρείο και τη νέα Αίθουσα Δικηγόρων»