Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου στις εκδηλώσεις για την 108η επέτειο απελευθέρωσης των Γρεβενών

ypes press002
ypes press002

O ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 108η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις Μνήμης που θα πραγματοποιηθούν αύριο (13/10) στα Γρεβενά για την 108η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης το 1912.

Ο κ. Καράογλου θα παραστεί στην επίσημη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ και ακολούθως θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού, στην κεντρική πλατεία.

Προηγούμενο άρθροΔιακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου υποστήριξης, διαχείρισης και υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο: «Τοπική Ανάπτυξη και Διασυνοριακή Συνεργασία στον τομέα των Αγροτικών Προϊόντων και της παραδοσιακής Διατροφής – Local Development and Cross Border Cooperation in the area of Agricultural Products and Traditional Food και ακρωνύμιο: LOC FOOD» στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας της Μαύρης Θάλασσας-Black Sea Basin 2014-2020 (Α.Π.: 4721/01-10-2020).
Επόμενο άρθροΘεόδωρος Καράογλου – Λευτέρης Αυγενάκης: ” Θέλουμε η καρδιά του αθλητισμού του αθλητισμού να χτυπάει πολύ δυνατά στη Μακεδονία και τη Θράκη”