Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου για τη διεξαγωγή του 2ου Balkan Forum

ypes press002
ypes press002

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 2oυ BALKAN FORUM

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.30 π.μ., στο Διοικητήριο, με θέμα τη διεξαγωγή του 2ου Balkan Forum.

Πέραν του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), στη συνέντευξη Τύπου θα προσκληθούν να παρευρίσκονται οι συντονιστές των θεματικών ενοτήτων του Forum:

Σπύρος Ιγνατιάδης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΒΕ

Νίκος Κατσιαδάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Τμήμα Εξωστρέφειας και Δικτύωσης ΕΚΕΤΑ,

Εκπρόσωπος του Interreg,

Φωκίων Τζούρδας, Εμπορικός Υπεύθυνος Τεχνολογικού Κέντρου “Thess Intec”,

Κυριάκος Λουφάκης, Πρόεδρος Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε.,

Νικόλαος Μουσιόπουλος, Καθηγητής, Διευθυντής Ενεργειακού Τομέα Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ.,

Μάρω Βλαχοπούλου, Καθηγήτρια ψηφιακού μάρκετινγκ και e-Επιχειρείν ΠΑΜΑΚ.

Θέμα του φετινού συνεδρίου θα είναι “Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία“, με τις εργασίες του να πραγματοποιούνται στις 25-26 Σεπτεμβρίου 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρουσία Υπουργών από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, καθώς και υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2ο Balkan Forum πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “INTERREG” και στόχο έχει την ενίσχυση της διακρατικής συνεργασίας σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας και κατ’ επέκταση την οικονομική ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας στη Βόρεια Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα του συνεδρίου θα σταλούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή γα την κατάρτιση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, φέτος επιλέχθηκε το μοντέλο του υβριδικού συνεδρίου (Hybrid) ως ένα συνδυαστικό event φυσικής και διαδικτυακής παρουσίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το 2ο Balkan Forum μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: https://balkanforumthess.com, όπου υπάρχει και το σχετικό link εγγραφής (registration) για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου διαδικτυακά με ταυτοποιημένους κωδικούς μέσω zoom platform.

Τέλος, οι εργασίες του 2ου Balkan Forum στις 25-26 Σεπτεμβρίου 2020 θα αναμεταδίδονται μέσω Live Streaming στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Βάσει των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων η δημοσιογραφική κάλυψη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μέσω του κέντρου Τύπου που θα λειτουργεί στην αίθουσα “ΟΛΥΜΠΙΑΣ” του συνεδριακού κέντρου “Ιωάννης Βελλίδης”.

Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που επιθυμούν να καλύψουν τις εργασίες του 2ου Balkan Forum (25-26 Σεπτεμβρίου 2020) θα πρέπει να διαπιστευθούν μέχρι τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, στέλνοντας το σχετικό αίτημα (ονοματεπώνυμο, Μέσο που εκπροσωπούν και στοιχεία επικοινωνίας) στο email: gliask@mathra.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2313 501130.

 

Προηγούμενο άρθροΘεόδωρος Καράογλου στο Thessaloniki Helexpo Forum: “Πλέον μιλούμε για τη Θεσσαλονίκη του 2030”
Επόμενο άρθρο19-09-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στoν Real Fm 97,8, με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παγάνη και Αναστασία Γιάμαλη