Σύσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης για την αξιοποίηση ακινήτων που ανήκουν στο Υπουργείο Εργασίας

ypes press002
ypes press002

Σύσκεψη της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου, και διευθυντικών στελεχών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), του ΟΑΕΔ και του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΠ) με θέμα την αξιοποίηση ακινήτων του Υπουργείου Εργασίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 11 Απριλίου 2019, στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δημιουργήθηκε Επιτροπή που θα αξιολογεί τις προτάσεις όταν ανοίξουν οι προσκλήσεις, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Πολιτικού Γραφείου της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας -Θράκης), του Υπουργείου Εργασίας και του Γραφείου Πρωθυπουργού, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη.

«Σκοπός της σύσκεψης είναι να διευρύνουμε αυτήν την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει το Υπουργείο Εργασίας και στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη», σημείωσε η Υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

«Εντός δύο εβδομάδων θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τις σχετικές προσκλήσεις, δηλαδή να εκδηλώσουν οι φορείς και οι ιδιώτες ενδιαφέρον για τα ακίνητα αυτά, τα οποία θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα από τη σχετική ομάδα, που θα συγκροτείται σήμερα», δήλωσε η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, προβλέποντας ότι «σύντομα ολόκληρες γειτονιές της Θεσσαλονίκης θα ζωντανεύσουν χάρη στο πρόγραμμα αυτό».

 

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα» στο Ωραιόκαστρο
Επόμενο άρθροΣτην εκδήλωση της ΕΔΑΘΕΣΣ για τα «20 χρόνια Φυσικό Αέριο» η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου