Στα εγκαίνια της Freskon απηύθυνε χαιρετισμό η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου

ypes press002
ypes press002

Στα εγκαίνια της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Φρούτων και Λαχανικών Freskon στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε σήμερα Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon  αποτελεί ευκαιρία συνάντησης παραγωγών, ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Η  Freskon διοργανώνεται από σήμερα  11 έως 13 Απριλίου 2019  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποτελεί επίκεντρο της αγοράς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο χαιρετισμό της η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, τόνισε: «Η ανάδειξη της Freskon ως μία από τις σπουδαιότερες εκθέσεις φρούτων και λαχανικών όχι μόνο της Νοτιανατολικής Ευρώπης, αλλά και της ευρύτερης Ανατολικής Λεκάνης της Μεσογείου, πρέπει πλέον να θεωρείται μία ασφαλής συνθήκη, αν αναλογιστούμε και την ιδιαίτερα επιτυχημένη  περσινή διοργάνωση που κατέγραψε αύξηση της επισκεψιμότητας σε όλους τους τομείς».

«Στο Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης) στο πλαίσιο δημόσιων Προσκλήσεων ανά Πρόγραμμα με διαφανή κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής, ήδη σχεδιάζουμε την ενεργοποίηση ενός επιχορηγούμενου προγράμματος που θα συμπεριλαμβάνει και τη χρηματοδότηση δράσεων για Τοπικά Ποιοτικά Προϊόντα, γεγονός που μπορεί να αντιστοιχεί και σε παραγόμενα προϊόντα   του κλάδου των φρούτων και λαχανικών», ανέφερε επίσης η Υφυπουργός Εσωτερικών.

Προηγούμενο άρθροΣτην εκδήλωση της ΕΔΑΘΕΣΣ για τα «20 χρόνια Φυσικό Αέριο» η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου
Επόμενο άρθροΣτην Τελετή Έναρξης της Sportexpo 2019 η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου