ΔΤ – Συνάντηση της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τον Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. του ΒΕΘ

1 2 2018 013
1 2 2018 013

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 στο Διοικητήριο, τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο και μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Β.Ε.Θ. Η Υφυπουργός συζήτησε μαζί τους για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και τα θέματα του κλάδου, και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

«Με τον κ. Παπαδόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του Β.Ε.Θ. που μου έκαναν την τιμή να με επισκεφτούν σήμερα, μοιραζόμαστε την πεποίθηση πως η πιο ασφαλής επένδυση για το μέλλον της Ελλάδας είναι η επένδυση στην παραγωγική οικονομία και στη δημιουργία ενός θετικού και υποστηρικτικού κλίματος απέναντι στους ανθρώπους που την κινούν. Με το Β.Ε.Θ., όπως και τα υπόλοιπα επιμελητήρια της χώρας, μας συνδέει ο αμοιβαίος σεβασμός και ο κοινός αγώνας για μια Ελλάδα ευημερίας και παραγωγικότητας».

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη πλήρωσης θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης), κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν.3528/2007), όπως ισχύει.
Επόμενο άρθροΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 426/29-1-2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ )