ΔΤ – Η ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε την 3η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών Serrexpo

serres
serres

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε την 3η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών SerrExpo, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών υπό την αιγίδα και του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).
Η Υφυπουργός, δήλωσε:

Σας ευχαριστώ που μου δίνετε τα εργαλεία, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, να μπορώ να τονίζω κάθε στιγμή, σε κάθε συζήτηση, την αξία που έχει ο Νομός μας. Η SerrExpo είναι μετά τη ΔΕΘ ο μεγαλύτερος περιφερειακός εκθεσιακός θεσμός και βοηθάει στην πραγμάτωση του οράματος για την ουσιαστική αποκέντρωση, βάζοντας τις Σέρρες στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής. Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας και οι άνθρωποι της έχουν καταφέρει πολλά και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Με τις βάσεις που έχουμε θέσει είναι πλέον κοντά η μέρα που θα ξεπεράσουμε οριστικά την κρίση και θα αναστρέψουμε πλήρως το κλίμα, ώστε τα παιδιά μας, οι νέοι επιστήμονες και επαγγελματίες μας, να έχουν επιτέλους τη δυνατότητα να ξαναγυρίσουν στα σπίτια τους, στις οικογένειές τους, και να μεγαλουργήσουν ξανά στον τόπο τους.

Προηγούμενο άρθροΠερίληψη Προκήρυξης για Διευθύνοντα Σύμβουλου ΑΖΚ ΑΕ
Επόμενο άρθροΈγκριση του υπ’ αριθ. 3/29.09.2017 Πρακτικού της Επιτροπής Διεξαγωγής ΔιαγωνισμώνΠρομηθειών και Παροχής Γενικών Υπηρεσιών και κατακύρωση του αποτελέσματος του Τμήματος 3 τηςμε αρ.2755/26.07.2017 «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΔΥΕΠ»(17PROC001755523 2017-07-26)