Παρουσία της ΥΜΑΘ σε προβολή Ντοκιμαντέρ για τη Γενοκτονία των Ποντίων & στην παρουσίαση των βιβλίων του Κ. Κωνσταντινίδη

ypes press002
ypes press002

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, παρευρέθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, στην παρουσίαση των βιβλίων του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη για τον απελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου, παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, κ. Αντώνιου Μανδρίτη. Η Υφυπουργός χαιρέτισε την εκδήλωση και μίλησε για το έργο του συγγραφέα που αποτελεί σημαντική κατάθεση ιστορίας και μνήμης του Απελευθερωτικού Αγώνα των Κυπρίων και αναδεικνύει τους αδιάρρηκτους δεσμούς του Ελληνισμού.

Στη συνέχεια η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρευρέθηκε στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης  για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Προηγούμενο άρθροΔΤ – Η προσφώνηση του Μακαριότατου Αρχιεπίσκοπου κ. Ιερώνυμου από την ΥΜΑΘ κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
Επόμενο άρθροΈγκριση των υπ’ αριθ. 1/28.03.2017 και 2/5,24.04.2017 Πρακτικών της αρμόδιας Επιτροπής για τη με αρ. 882/13- 03-2017 διακήρυξη και διενέργεια κλήρωσης για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου που θα αναλάβει την καθαριότητα των εσωτερικών χώρων του Διοικητηρίου.