H ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά στον Διαγωνισμό “Μαθητών Επιχειρείν”

IMG 20170502 132234
IMG 20170502 132234

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρέστη την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών στο πλαίσιο του Τοπικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας με τίτλο “Μαθητών Επιχειρείν”.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και τις εργασίες τους πάνω στη δημιουργία επιχειρήσεων. Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά συνεχάρη τους μαθητές που βραβεύτηκαν, όπως και όλους όσοι πήραν μέρος, και δήλωσε:

Σε μια χώρα όπως η δική μας, που πλήττεται από μια μακρόχρονη κρίση, τον πρώτο ρόλο πρέπει να έχει η προσαρμοστικότητα και οι νέες ιδέες. Να μάθουν οι νέοι μας να χτίζουν πάνω σε κάθε δυνατότητα που τους προσφέρεται. Οι εποχές που ήταν αρκετό να οπλιστούμε με μια τυπική και συμβατική εκπαίδευση, ώστε να αντιμετωπίσουμε επαρκώς το μέλλον, όλοι μας γνωρίζουμε ότι έχουν περάσει. Η θετική πλευρά αυτής της κατάστασης είναι ότι δημιουργούνται έτσι οι συνθήκες ώστε να απελευθερωθεί η φαντασία, ο ενθουσιασμός, η ελεύθερη και δημιουργική σκέψη, πράγματα που έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι διαθέτουμε.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας, όπως και τους διοργανωτές για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία.

Προηγούμενο άρθροΔΤ – Σχετικά με δημοσιεύματα περί “χακαρίσματος” της Ιστοσελίδας του Υπ. Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)
Επόμενο άρθροΔΤ – H Πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου στο ΥΜΑΘ