Συμμετοχή της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στη ΣΤ για την έναρξη ταχύρρυθμου προγράμματος κατάρτισης ξεναγών στις Σέρρες

1484393201 1
1484393201 1

 

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, συμμετείχε στη Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του “Ταχύρρυθμου Προγράμματος Κατάρτισης στο Επάγγελμα του Ξεναγού” που οργανώνουν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Υπουργείο Τουρισμού στις Σέρρες, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

Η Υφυπουργός στη διάρκεια της συνέντευξης δήλωσε:

«Η Μακεδονία και η Θράκη, προσφέρουν εναλλακτικές δυνατότητες τουρισμού μοναδικές σε παγκόσμιο επίπεδο, που για να αξιοποιηθούν απαιτούν νέους ανθρώπους και νέες προσεγγίσεις. Το στοίχημα για τους νέους ξεναγούς του προγράμματος του Πανεπιστημίου Μακεδονία είναι να βρουν το δρόμο τους μέσα στο νέο πεδίο δράσης και να το αξιοποιήσουν με τρόπο επικερδή όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για το σύνολο του τόπου και της κοινωνίας μας. Το πρόγραμμα, πέρα από την πολύτιμη υπηρεσία που προσφέρει για την εκπαίδευση των ξεναγών, παράλληλα αποδεικνύει και την αναντικατάστατη αξία της συνεργασίας και του προγραμματισμού όλων όσων, φύσει και θέσει, εμπλέκονται στον τομέα του Τουρισμού. Ο Νομός Σερρών μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα, αναδεικνύοντας τις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε ως Μακεδονία και ως Ελλάδα».



Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Τελευτή Αναγόρευσης του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου σε Επίτιμο Διδάκτορα του ΑΠΘ
Επόμενο άρθροΟμιλία της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Branding Destinations