Φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ

1484393234 1
1484393234 1

 

Φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες της Υφυπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, στο πλαίσιο της 81ης Δ.Ε.Θ. που διοργάνωσε ο εθνικός εκθεσιακός φορέας Δ.Ε.Θ. Helexpo A.E., εποπτευόμενος φορέας του ΥΜΑΘ.



Κατά τη διάρκεια των μέχρι τώρα επισκέψεών της στην 81η Δ.Ε.Θ., η Υφυπουργός συμμετείχε σε εκδηλώσεις για θέματα Οικονομίας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, πήρε μέρος σε δραστηριότητες που αναδεικνύουν τον Πολιτισμό και την Ιστορική Μνήμη της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ συναντήθηκε και συνομίλησε με πολλούς Έλληνες πολίτες, αφουγκραζόμενη τα προβλήματά τους.



Το περίπτερο του ΥΜΑΘ στην 81η Δ.Ε.Θ., κατόπιν υπόδειξης της Υφυπουργού, δεν έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα αλλά παρέχει ενημέρωση για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο και για τα χρηματοδοτικά και αναπτυξιακά εργαλεία που προσφέρονται ή πρόκειται να ενεργοποιηθούν με σκοπό την υποστήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, καθώς και για την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και τις δραστηριότητές της.



Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υποδέχτηκε τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός εκπροσώπου της ΥΜΑΘ στην εκδήλωση του ΑΠΘ “Αχτίδα Φωτός”