Η Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3

1484394079 1
1484394079 1

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2015  με την Πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3, κα Θεανώ Παπαζήση, και συζήτησε μαζί της θέματα λειτουργίας της ΕΡΤ3 και ενίσχυσης του περιφερειακού της ρόλου στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η Υφυπουργός δήλωσε:

Η ανάκτηση της εξωστρέφειας και της διεθνούς εμπιστοσύνης προς τη χώρα μας είναι ο μεγάλος στόχος που καλούμαστε να πετύχουμε ως κράτος, και απαραίτητο εργαλείο για την επίτευξή του είναι η παρουσία ενός οργανωμένου δικτύου ΜΜΕ που θα καλύπτει θέματα πολιτισμού, ιστορίας, παράδοσης και παραγωγικότητας της ελληνικής περιφέρειας.
Στη διάρκεια της ιστορίας της, η ΕΡΤ3 έχει αποδείξει έμπρακτα, ότι μπορεί να συνδέσει επιτυχώς την πραγματικότητα της χώρας μας με εκείνη των γειτονικών χωρών και να αναδείξει το προφίλ της Ελλάδας σε ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Για την πλήρη ενεργοποίηση αυτών των δυνατοτήτων μιλήσαμε με την Πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3, με στόχο η ΕΡΤ3 για ακόμη μια φορά να φέρει την περιφέρεια πιο κοντά στο διεθνές γίγνεσθαι.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά με τον Πρέσβη, τον Πρόξενο και την Επίτιμο Πρόξενο της Εσθονίας