Στο ΥΜΑΘ ο Αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης

1484394384
1484394384

Ο Αναπληρωτής Υπουργός, αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, παραβρέθηκε σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε στο Διοικητήριο με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Ο κ. Βερναδάκης συναντήθηκε με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (αρμόδια για τη Μακεδονία και τη Θράκη) για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του  και  αφορούν τη διοίκηση και τους εποπτευόμενους φορείς του ΥΜΑΘ, τους στόχους και το Κυβερνητικό έργο στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και τη Θράκης.

Μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά παρέδωσε στον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη, υπόμνημα με διευκρινιστικές τροποποιήσεις για το πλαίσιο και τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία της ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε., ενώ αναμένεται η κατάθεση τροπολογίας που θα παρέχει ευελιξία στην εκτέλεση του έργου της και θα δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για την ταχεία λήψη αποφάσεων και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

Συζητήθηκε εκτενώς η αξιοποίηση του προγραμματισμού προσλήψεων του 2015 που αφορά και τη στελέχωση του Μακεδονία-Θράκης, ενώ πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Θεοφύλακτο Παπαδόπουλο, στην οποία παρουσιάστηκαν εκτενώς οι αλλαγές που προετοιμάζονται και αφορούν όλους τους δημόσιους υπαλλήλους.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στην Αλεξανδρούπολη για την άσκηση “Παρμενίων 2015”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση – Διαβούλευση για την ‘Εξυπνη Εξειδίκευση στο πλαίσιο του ‘Εργου SMART SPECIALIZATION