Η Υφυπουργός συναντήθηκε με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος

1484394594
1484394594

Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) συναντήθηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο ΥΜΑΘ, παραβρέθηκαν ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΟΕΦΕ, Νικόλαος Ρουσάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΦΕ, Αριστείδης Τεμεκενίδης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΦΕ και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φροντιστών Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Αμπατζίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φροντιστών Βορείου Ελλάδος, Απόστολος Τζακόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών Σερρών, Βασίλης Παπαπαύλου.

Η Υφυπουργός μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους των Εκπαιδευτικών Φροντιστών και αναλύθηκαν από πλευράς της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών οι θέσεις του προεδρείου για τη νόμιμη φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Οι θέσεις και οι απόψεις τους έχουν τεθεί στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίες είναι σε φάση επεξεργασίας προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη επωφελής λύση».

Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ στο συνέδριο καινοτομίας Education, Innovation, Entrepreneurship στο Noesis
Επόμενο άρθροΗ Υφυπουργός στην εναρκτήρια εκδήλωση για την Ανάπτυξη του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Street Mall) στη Θεσσαλονίκη