Γ. Ορφανός “Να στηρίζουμε ενεργά την προσπάθεια των νέων για μια καλύτερη Ελλάδα”

1484394958
1484394958

Στην τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων λυκείων που διακρίθηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, παραβρέθηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», ο κ. Ορφανός τόνισε πως τα παιδιά αυτά αντιπροσωπεύουν τη νέα γενιά, από την οποία, όπως σημείωσε, προσδοκούμε ότι θα κάνει την Ελλάδα καλύτερη.

«Το επόμενο βήμα, λοιπόν, είναι να ολοκληρώσετε τις σπουδές, να βγείτε στην κοινωνία, στην αγορά εργασίας, να δημιουργήσετε και να πετύχετε», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενώ επισήμανε πως αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια που κάνουν οι μεγαλύτεροι να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον. «Αυτά είναι που διεκδικούμε και χειροκροτούμε τα παιδιά μας που μπαίνουν μπροστά σε αυτή την μάχη», δήλωσε ο κ. Ορφανός και σημείωσε πως το πρόγραμμα «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία» που υλοποιεί για 12η χρονιά η Eurobank έχει βραβεύσει 14.000 αριστούχους μαθητές. «Η προσπάθεια αυτή μας βρίσκει σύμφωνους και μας ωθεί να διεκδικήσουμε μια καλύτερη Παιδεία για τα παιδιά μας», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία ΥΜΑΘ-ΕΕΝΕ σε θέματα ανάπτυξης
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μας δίδαξε πως πρέπει να προτάσσουμε το καλό του πολίτη”