Γ. Ορφανός “Η επένδυση στον αθλητισμό, συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής”

1484394970
1484394970

Την έναρξη των εργασιών του 15ου ετήσιου πανελλήνιου συνεδρίου διοίκησης αθλητισμού και αναψυχής που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, κήρυξε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

 

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, ο κ. Ορφανός τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του, ως υφυπουργός Αθλητισμού, προχώρησε σε νομοθετικές πράξεις, με τις οποίες λαμβάνονταν μέτρα για την αντιμετώπιση  φαινομένων που αλλοιώνουν την πραγματική εικόνα του αθλητισμού, όπως η βία στα γήπεδα, οι στημένοι αγώνες και το ντόπινγκ.

«Τα μέτρα αυτά εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια της  θητείας μου, στη συνέχεια όμως τα έβαλαν στην άκρη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε επειδή κάποιοι λιγοψύχησαν την ώρα της μάχης, διότι σε βάθος χρόνου δικαιώνεσαι», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και επισήμανε πως η επένδυση στον αθλητισμό, συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. «Άρα λοιπόν το μήνυμα είναι να μην κάνουμε οικονομία σήμερα για κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει να ξοδέψουμε λιγότερα στο μέλλον, να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός και σημείωσε πως το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που προάγουν τον αθητισμό.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία ΥΜΑΘ-ΕΕΝΕ σε θέματα ανάπτυξης
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μας δίδαξε πως πρέπει να προτάσσουμε το καλό του πολίτη”