Γ. Ορφανός “Πολύπλευρος ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων”

1484395041
1484395041

Την πεποίθηση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι θεματοφύλακες της ανεξαρτησίας και της σταθερότητας της χώρας, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη των εργασιών του 25ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως το έργο που επιτελούν είναι πολύπλευρο.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμβάλλουν στη διατήρηση της δημοκρατίας και των αρχών της ενώ παρέχουν υπηρεσίες υγείας προς το κοινωνικό σύνολο», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, γεγονός που όπως σημείωσε, αναγνωρίζεται από τους πολίτες, όπως αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα των ερευνών κοινής γνώμης. «Θεωρώ ότι θα έχουμε ακόμα μια επιτυχή παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων σε δράσεις που αναδεικνύουν τον κοινωνικό ρόλο και τη δύναμη τους», σημείωσε ο κ. Ορφανός.

Προηγουμένως, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του τμήματος ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας του 424 ΓΣΝΕ που εγκαινίασε η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά.

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Οι μεταφορές μπορούν να αποτελέσουν το κοινό πεδίο δράσης μεταξύ των χωρών του ΟΣΕΠ”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η ελληνική γλώσσα αποτελεί μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”