Γ. Ορφανός “Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται συγκροτημένο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης”

1484395110
1484395110

Την ανάγκη εκπόνησης ενός σχεδίου δράσης για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης, επισήμανε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.  Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, κατά την διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου με θέμα “Destination Thessaloniki”,ο κ. Ορφανός κάλεσε τους φορείς της πόλης να συνεργαστούν στην κατεύθυνση της κατάρτισης ενός συγκροτημένου σχεδίου ανάπτυξης του τουρισμού.

«Τα προηγούμενα χρόνια, η αναγκαιότητα για να πετύχουμε αποτέλεσμα, μας οδήγησε σε βραχυπρόθεσμες λύσεις», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και επισήμανε πως μέσα από την σύνθεση  δυνάμεων, η Θεσσαλονίκη μπορεί να μετατραπεί σε διεθνή τουριστικό προορισμό.

«Η Θεσσαλονίκη μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός τουρίστα, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον αρχαίο και τον βυζαντινό πολιτισμό, όπως και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Συνεπώς, το τουριστικό προϊόν υπάρχει, χρειάζεται όμως ένα οργανωμένο σχέδιο, το οποίο προϋποθέτει να συμφωνήσουμε σε αυτά που πρέπει να κάνουμε», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.    

                                                                               

Προηγούμενο άρθροΓ .Ορφανός “Το Μετρό πρέπει να απεμπλακεί από τα σημερινά προβλήματα”
Επόμενο άρθρο(VIDEO) Συνέντευξη του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Ορφανού στο Ρουμάνικο Πρακτορείο Ειδήσεων, στο πλαίσιο της 32ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού που διεξάγεται στο Βουκουρέστι