Με συμμετοχή του ΥΜΑΘ η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας στη Θεσσαλονίκη

1484395716
1484395716

Την πρόθεση του ΥΜΑΘ να συμμετάσχει ενεργά στην διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί το διάστημα 17-19 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Σπύρο Πέγκα, ο κ. Ορφανός τόνισε πως είναι διατεθειμένος να συνδράμει στην κατεύθυνση της άρτιας διεξαγωγής του διεθνούς αθλητικού γεγονότος.

“Το ΥΜΑΘ δεν μπορεί να λείπει, θα είναι σε αυτή τη μάχη, κοντά με εκείνους που το σκέφτηκαν, το διεκδίκησαν και το κέρδισαν.  Άρα λοιπόν συμμαχούμε για κάτι καλό για την πόλη και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει και επιτυχία, γιατί οι Θεσσαλονικείς θα είναι εκεί παρόντες να απολαύσουν ένα εξαιρετικό θέαμα”, δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Πέγκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμμετοχή του ΥΜΑΘ στην διοργάνωση των αγώνων.“Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση γιατί ο κ .Ορφανός γνωρίζει τα αθλητικά θέματα, αντιμετωπίζει και κατανοεί τη σημασία που έχει αυτό το παγκόσμιο γεγονός για την πόλη και θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια”, υπογράμμισε ο κ. Πέγκας. 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανού στο ΥΠΕΚΑ
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα επαφών Γ. Ορφανού στο ΥΜΑΘ τη Δευτέρα 14 Ιουλίου