ΤΟ ΥΜΑΘ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ypes press002
ypes press002

Τιμητική διάκριση του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης θα απονείμει ο Υπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2013, στον σκηνοθέτη Γιάννη Ιορδανίδη, σε αναγνώριση του δημιουργικού του έργου και της προσφοράς του στο θέατρο και τον πολιτισμό.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της παράστασης της μεγάλης εφετινής επιτυχίας του Κ.Θ.Β.Ε. «Το Ραφτάδικο» που σκηνοθέτησε ο κ. Ιορδανίδης και η οποία ξεκινά στις 21.00. 

Ο πολυβραβευμένος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σκηνοθέτης, με σημαντικές παραστάσεις που ανύψωσαν το επίπεδο της θεατρικής ζωής της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδος γενικότερα, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια δημιουργικής πορείας στο θέατρο έχοντας στο ενεργητικό του 100 παραστάσεις, αναφερόμενος στη βράβευση του από τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης δήλωσε τα εξής: «Καμία τιμητική διάκριση δεν μετράει για εμένα τόσο όσο μια διάκριση που προέρχεται από τη Β. Ελλάδα, μιας και η θεατρική ιστορία του πατέρα μου αλλά και η δική μου είναι στενά συνδεδεμένες με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τη Θεσσαλονίκη».

Προηγούμενο άρθροΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
Επόμενο άρθροΕΙΣΑΓΩΓΗ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ