Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ Ε.Β.Ζ. ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

ypes press002
ypes press002
Το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας, το μεγαλύτερο από τα τρία εργοστάσια που διαθέτει η βιομηχανία στην Ελλάδα, επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Β.Ζ. κ. Λάμπρο Χαραλάμπους, τους διευθυντές, αλλά και το σωματείο των εργαζομένων.
Ο κ. Καράογλου ενημερώθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου για την πορεία της φετινής καμπάνιας (συγκομιδής και βιομηχανικής επεξεργασίας του τεύτλου για την παραγωγή ζάχαρης), η οποία, όπως σημείωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Β.Ζ., εξελίσσεται ομαλά και σε ικανοποιητικό βαθμό.
Ο κ. Χαραλάμπους χαρακτήρισε καλή τη φετινή σοδειά, η οποία όπως είπε δίνει καλές αποδόσεις σε ποιοτικό και ποσοτικό επίπεδο,  ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για την τιμή πώλησης των ζαχαρότευτλων, γεγονός που αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους παραγωγούς, καθώς η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας συνδέεται άμεσα με την ποιότητα της παραγωγής.
Από την πλευρά του ο Υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον, εμφανώς ικανοποιημένος, όσα του μετέφερε ο κ. Χαραλάμπους και υποσχέθηκε στο σωματείο των εργαζομένων ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, σύμμαχος και συμπαραστάτης, τονίζοντας πως η ανάδειξη και αξιοποίηση του τοπικού μας πλούτου αποτελεί μονόδρομο για την ελληνική οικονομία.
«Ο πρωτογενής τομέας, μαζί με τον τουρισμό, είναι οι μόνοι παραγωγικοί τομείς άμεσης απόδοσης, κάτι που συνεπάγεται ρευστότητα και θέσεις εργασίας. Δεν αρκεί να λέμε ότι ο τόπος μας είναι ευλογημένος και πλούσιος, αλλά να καταφέρουμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Αυτό κάνει και η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, που αποτελεί το μοναδικό παραγωγό ζάχαρης στην πατρίδα μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου, μετά το τέλος της επίσκεψης του στο εργοστάσιο της Ε.Β.Ζ. στο Πλατύ Ημαθίας.

Προηγούμενο άρθροΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ κ. ΕΓΚΕΜΕΝ ΜΠΑΓΙΣ
Επόμενο άρθροΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ