Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ‘Η 5η ΕΒΕΠ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ’

1484396386
1484396386
Τη σπουδαιότητα της πέμπτης εμποροβιοτεχνικής έκθεσης Πιερίας, η οποία σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ ενισχύει την εξωστρέφεια των Πιερικών επιχειρήσεων, εξήρε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στην Κατερίνη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Σάββας Χιονίδης.
Όπως επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός: «Χρόνο με το χρόνο η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό, που λειτουργεί ως εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης την έθεσε για δεύτερη φορά υπό την αιγίδα του».


Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο κ. Καράογλου προέτρεψε όλους τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας να βάλουν το «συν» μπροστά από τη λέξη «εργασία» και να δουλέψουν ως σύνολο προκειμένου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του λαού μας.
«Αυτή είναι η δική μας ευθύνη απέναντι σε όλους τους Έλληνες» ανέφερε στον επίλογο του ο ΥΜΑΘ, τονίζοντας ακόμη πως η άρτια διοργάνωση, το υψηλό επίπεδο ποιότητας παροχής υπηρεσιών και η δυναμική προβολή των προϊόντων και των επιχειρήσεων στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του θεσμού της ΕΒΕΠ, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ – «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ»
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 78η ΔΕΘ