ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ κ. ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

1484396362
1484396362
Για τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, αλλά και για την πορεία των συγχρηματοδοτούμενων έργων από το ΕΣΠΑ, ενημερώθηκε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα με τον δήμαρχο της περιοχής, κ. Φώτη Δημητριάδη, ως συνέχεια των τακτικών του επαφών με τους δημάρχους όλης της Βόρειας Ελλάδας.


 Ο κ. Καράογλου ανέλυσε στο Δήμαρχο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τις αρμοδιότητες του ΥΜΑΘ και τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί προκειμένου η Βόρεια Ελλάδα να εξελιχθεί σε στρατηγείο επενδύσεων, ενώ τους προέτρεψε να ενημερώσουν την επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής για το γεγονός ότι το νέο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης λειτουργεί ως χώρος υποδοχής, μελέτης, αξιολόγησης και τελικής έγκρισης ή μη, επενδυτικών προτάσεων που αφορούν στο σύνολο της γεωγραφικής του θέσης ευθύνης.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Καράογλου δήλωσε τα εξής: «Είναι προφανές πως η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στο επίκεντρο του αναπτυξιακού ενδιαφέροντος του ΥΜΑΘ, οι πόρτες του οποίου είναι ανοικτές σε όλους τους φορείς. Συναντώ τους Δημάρχους όλης της Βόρειας Ελλάδας, καθώς πλέον το ΥΜΑΘ οφείλει και πρέπει να βρίσκεται στην περιφέρεια, καταγράφω τα προβλήματά τους και στο μέτρο του δυνατού δίνουμε λύσεις.  Υπουργείο και ΟΤΑ είμαστε ένα. Και αγωνιζόμαστε για τη συγκρότηση μιας ισχυρής συμμαχίας ευθύνης και αποτελεσματικότητας για τη Μακεδονία και τη Θράκη».

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Επόμενο άρθροΟ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΚΑΣΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Α.Ε.