ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1484396383
1484396383
Για τις σημαντικές προοπτικές συνεργασίας και την προώθηση των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας και Αυστραλίας συζήτησαν σήμερα στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με την Πρέσβειρα της Αυστραλίας κα. Τζένη Μπλούμφιλντ και την κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της Βικτώριας, που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συμμετοχή της στην 78η ΔΕΘ.


 Υποδεχόμενος τα εξέχοντα μέλη του πολιτειακού Κοινοβουλίου της Βικτώριας, ο κ. Καράογλου επισήμανε ότι η παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας αντικατοπτρίζει την «ειλικρινή σχέση φιλίας και τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δυο λαών» και ανοίγει νέους δρόμους για τη δικτύωση των επιχειρήσεων της Μακεδονίας και της Θράκης σε μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου και σε μια αγορά με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές συνεργασιών.


«Αξίζει να επενδύσετε στη Βόρεια Ελλάδα. Αξίζει να πιστέψετε στην ελληνική οικονομία. Εμπιστευθείτε μας, η Ελλάδα άλλαξε» τόνισε μεταξύ άλλων ο ΥΜΑΘ στο σύντομο χαιρετισμό του, απευθυνόμενος προς την αντιπροσωπεία.
Την Αυστραλιανή αντιπροσωπεία αποτελούν ο Πρόεδρος της Άνω Βουλής Βικτώριας γερουσιαστής κ. Bruce Atkinson, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων k. Ken Smith, ο Γραμματέας για την Περιφερειακή Ανάπτυξη-Συντονιστής του Εθνικού Κόμματος στην Άνω Βουλή γερουσιαστής κ. Damian Drum, ο αντιπρόσωπος του Western Metropolitan Region  γερουσιαστής κ. Khalil Eideh, ο βουλευτής του Ripon κ. Joe Helper, η βουλευτής του Seymour κα. Cindy McLeish και ο Γραμματέας του Κοινοβουλίου κ. Wayne Tunnecliffe.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ – «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ»
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 78η ΔΕΘ