Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

1484396400
1484396400
«Πνεύμονες της εθνικής οικονομίας» και «σημαντικό αρωγό της τιτάνιας προσπάθειας αναγέννησης της Ελλάδας» χαρακτήρισε τα επιμελητήρια της χώρας ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στο χαιρετισμό που απηύθυνε απόψε (Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013) στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ.
Αναφερόμενος στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Καράογλου έκανε λόγο για την ανάγκη υλοποίησης ριζικών μεταρρυθμίσεων που θα απελευθερώσουν χρήσιμους πόρους οι οποίοι σήμερα αξιοποιούνται ανεπαρκώς, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο πνεύμα συνεργασίας που θα πρέπει να διέπει όλους τους Έλληνες, ώστε η πατρίδα μας να προχωρήσει στο δρόμο της ανάπτυξης, της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας.
«Μέρα με την ημέρα, χτίζουμε μια ανταγωνιστική και εξωστρεφή οικονομία. Μια Ελλάδα δημιουργική, απαλλαγμένη από τα άγχη του χθες, η οποία θα εφαρμόζει ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο» τόνισε, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στις αποκλειστικές αναπτυξιακές αρμοδιότητες του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η Βόρεια Ελλάδα να καθιερωθεί ως στρατηγείο ανάπτυξης.


«Στο χέρι μας είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την πατρίδα και την οικονομία μας. Άλλωστε αυτός ο αγώνας που δίνουμε όλοι μας, δεν είναι προσωπικός. Είναι συλλογικός και κανείς δεν περισσεύει», κατέληξε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ κ. Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Επόμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ