ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΣΤΗΝ 78η ΔΕΘ

1484396391
1484396391
Το περίπτερο του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα (Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2013) ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά το τέλος των εγκαινίων της φετινής διοργάνωσης.


Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο Υπουργός, κ. Θεόδωρος Καράογλου, και τον ξενάγησε στο χώρο.
Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο ΥΜΑΘ δήλωσε τα εξής: «Η παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας στο περίπτερο του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, αποδεικνύει περίτρανα την απόφαση της παρούσας Κυβέρνησης να δώσει στη Βόρεια Ελλάδα στρατηγικό αναπτυξιακό όραμα. Η Μακεδονία και η Θράκη δεν δικαιούνται να χάσουν άλλες ευκαιρίες. Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα δικαιούνται να αποκτήσουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στη σύγχρονη πραγματικότητα και τη δική τους ταυτότητα. Το Υπουργείο μας, εφοδιασμένο με αποκλειστικές αναπτυξιακές αρμοδιότητες, τις περισσότερες που είχε ποτέ στην ιστορία του, και αξιοποιώντας στο έπακρο τα αναπτυξιακά εργαλεία που διαθέτει, αγωνίζεται να επανεκκινήσει τη Μακεδονία και τη Θράκη και να τις καταστήσει στρατηγείο επενδύσεων, καινοτομίας και δημιουργικότητας. Καλώ όλους τους  Βορειοελλαδίτες που θα περάσουν τις πύλες της ΔΕΘ να επισκεφθούν το περίπτερό μας, να θυμηθούν την ένδοξη ιστορία του τόπου μας, να ενημερωθούν για τις αναπτυξιακές δράσεις μας και να γνωρίσουν το ρόλο του νέου ΥΜΑΘ, που επανασυστάθηκε με προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού της χώρας, κ. Αντώνη Σαμαρά».

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ 78η Δ.Ε.Θ. – “Η Β. ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ”
Επόμενο άρθροΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ