ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ 78η ΔΕΘ

ypes press002
ypes press002
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι «δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να έρχεται σαν κλέφτης επειδή φοβάται τις αντιδράσεις», ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, τόνισε τα εξής:
«Η “σταθερότητα” των απόψεων του κ. Μπουτάρη είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που ενώ πέρυσι δήλωνε παραμονές της 77ης Δ.Ε.Θ. ότι “η πολιτική ηγεσία της χώρας είναι ανεπιθύμητη στη Θεσσαλονίκη”, στη συνέχεια ως άλλος… ακροβάτης απόψεων έσπευσε να διατυμπανίσει ότι “οι πολιτικοί είναι ευπρόσδεκτοι και πιο ευπρόσδεκτος από όλους ο πρωθυπουργός”.
Χθες, διεκδικώντας άλλα 15 λεπτά δημοσιότητας και χαρίζοντας απλόχερα βαρύγδουπους τίτλους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι “δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να έρχεται σαν κλέφτης επειδή φοβάται τις αντιδράσεις”, τονίζοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο αποτελεί “προσβολή” στο προσωπικό του ήθος.
Μια από τα ίδια λοιπόν, μέχρι φυσικά να αλλάξει για πολλοστή φορά γνώμη.
Τέτοιου είδους δηλώσεις προσβάλουν το ήθος των Θεσσαλονικέων, την ίδια την πόλη, αποπνέουν γραφικότητα και κουράζουν, διότι οι Θεσσαλονικείς έχουν πάψει εδώ και καιρό να γιορτάζουν την… αγία Αμνησία.
Έχουν μνήμη και ξέρουν να κρίνουν».

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ 2013
Επόμενο άρθροΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ