ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ 12ο ΜAXIBASKETBALL

1484396433
1484396433
Με το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε χθες (Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013) προς τιμήν των αποστολών που συμμετέχουν στο 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Maxibasketball, το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάστηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις που πρόκειται να λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα στον αύλειο χώρο του Κυβερνείου, όπως είναι για παράδειγμα οι εκδηλώσεις του Παρά θιν’ αλός που θα διοργανώσει ο Δήμος Καλαμαριάς, αλλά και άλλες που θα πραγματοποιηθούν από το ΥΜΑΘ ή άλλους σχετικούς πολιτιστικούς φορείς.


Το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, επιβεβαιώνοντας την απόφασή του να διαθέσει προς χρήση και αξιοποίηση τον συγκεκριμένο χώρο στους ΟΤΑ, καθώς και στους κρατικούς και μη φορείς του πολιτισμού της Θεσσαλονίκης, ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και συναίνεσε στην πραγματοποίηση της χθεσινής εκδήλωσης στο Κυβερνείο.
Τις αποστολές που συμμετέχουν στο Maxibasketball υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του ΥΜΑΘ, κ. Γιάννης Ποδιώτης, ο οποίος και μετέφερε το θερμό χαιρετισμό του Υπουργού, κ. Θεόδωρου Καράογλου, που απουσίαζε λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων.
Ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε τόσο το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για την επιμονή και την επιτυχία του να φέρει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση διεθνούς κύρους και εμβέλειας, όσο και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, για την πολύτιμη ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην ικανότητα της πόλης να φιλοξενήσει μια αθλητική δραστηριότητα, η οποία τη «διαφήμισε» σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Επόμενο άρθροAΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ