ΤΟ ΥΜΑΘ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

1484396677
1484396677

ΤΟ ΥΜΑΘ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για την προώθηση και ενίσχυση της τουριστικής προβολής της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και την προσέγγιση όσο το δυνατόν περισσότερων τουριστών από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης θα συμμετέχει και στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2013.
Ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα επισκεφθεί το περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με την Υπουργό Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη σερβική πρωτεύουσα, ο κ. Καράογλου θα συναντηθεί με Σέρβους τουριστικούς πράκτορες, στους οποίους θα παρουσιάσει το πλάνο που χαράσσει το ΥΜΑΘ προκειμένου η Μακεδονία και η Θράκη να αναπτύξουν δωδεκάμηνη τουριστική δυναμική.

Προηγούμενο άρθροΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΑ