ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1484396693
1484396693
«Δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση από τη συνεργασία με αμοιβαίο σεβασμό» τόνισε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του προξενικού σώματος της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στο Διοικητήριο, παρουσία του συνόλου σχεδόν των μελών του.
Στο χαιρετισμό του ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ευχήθηκε το 2013 να είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη που παρείχαν στην προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, φέρνοντας στη Μακεδονία και τη Θράκη δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης μέσω των χωρών και των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν.
«Λένε πως πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά, όταν ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται. Και εσείς σταθήκατε πλάι στην Ελλάδα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου, στον επίλογο του σύντομου χαιρετισμού του.


Από την πλευρά του ο Πρύτανης του Προξενικού Σώματος, Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας Αλεξέι Ποπόφ, ευχήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει θεσμός και ευχαρίστησε τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης για την τιμή που έκανε στο Προξενικό Σώμα της Θεσσαλονίκης να φιλοξενήσει την εκδήλωση στο Διοικητήριο.

Προηγούμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013