ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

1484396830
1484396830

Τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των εγκαινίων της 77ης Δ.Ε.Θ., υποδέχτηκε σήμερα (Παρασκευή 07-09-2012) στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ο Υπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου.

 «Σήμερα η πατρίδα μας περνά δύσκολες ώρες. Ωστόσο υπάρχει μια Κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας μεταξύ τριών κομμάτων, τα οποία στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια και τις πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, για να μπορέσουμε το συντομότερο δυνατόν και με το μικρότερο κοινωνικό κόστος να ξεπεράσουμε την κρίση» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καράογλου. Πρόσθεσε μάλιστα πως: «Η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένη και είμαι βέβαιος πως σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε οι μέχρι τώρα κινήσεις της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, το επιβεβαιώνουν».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος επισήμανε πως «στην ιεράρχηση των αξιών της Ν.Δ. μπαίνει πρώτα η Ελλάδα, το έθνος μας και μετά το κόμμα. Στο πλαίσιο της εντολής που πήραμε από την Πολιτική Επιτροπή να τα αλλάξουμε όλα στη Νέα Δημοκρατία και να βοηθήσουμε την κυβέρνηση να τα αλλάξει όλα στην Ελλάδα, ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη και τη συνάντηση που είχα με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, για να συντονίσουμε δράσεις που θα αναλάβουμε από την μεριά του κόμματος για να βοηθήσουμε αυτήν την εθνική προσπάθεια. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της ιστορίας της. Όσα αντιμετωπίζουμε και θα αντιμετωπίσουμε, είναι δύσκολα για την ελληνική κοινωνία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, και θα το κάνουμε, είναι τα μέτρα που θα ληφθούν να έχουν μια προμετωπίδα, τη λέξη δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη σημαίνει ότι οι έχοντες θα πληρώσουν τα βάρη των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε και θα είμαστε πιο ήπιοι σε αυτό που ζητάμε από τον απλό πολίτη που σήμερα δυσκολεύεται στην καθημερινότητά του. Εμείς, από την πλευρά του κόμματος, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε το κυβερνητικό έργο, να βγάλουμε την πατρίδα μας σε ξέφωτο από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα, εξαιτίας ενός προβλήματος που δημιουργήθηκε εδώ και πολλά χρόνια και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε σήμερα».

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΖΑΒΑΡΑ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΜΑΘ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ 77ης Δ.Ε.Θ.