ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη φωτιά στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από νωρίς το πρωί βρέθηκα δίπλα στους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στη θέση Μονοξυλίτης του Αγίου Όρους και η οποία καίει στην ευρύτερη δασική περιοχή της Ουρανούπολης Χαλκιδικής. Αυτές τις δύσκολες ώρες ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Απαιτείται ψυχραιμία, σύνεση, συντονισμός και οι πολίτες να τηρούν τις οδηγίες των Αρχών. Με τη βοήθεια του Θεού, τη συνέχιση της οργανωμένης επιχείρησης και τις ηρωικές προσπάθειες των εκατοντάδων Πυροσβεστών μας που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα η φωτιά θα τεθεί υπό έλεγχο. Να είστε σίγουροι πως τα αίτια της φωτιάς θα ερευνηθούν από τις αρμόδιες Αρχές».

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
Επόμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ‘ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ’