Εκδήλωση “Ολοκληρωμένη διαχείριση και ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης από το δυτικό θαλάσσιο μέτωπο”

ypes press002
ypes press002
Το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ως επί κεφαλής εταίρος του Προγράμματος «Ανάπτυξη και εφαρμογή εργαλείων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παράκτιας  Ζώνης (ΟΔΖΠ) Θερμαϊκού Κόλπου – Πιλοτική εφαρμογή στη δυτική παράκτια ζώνη», προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, που ολοκληρώθηκε στις 30-4-2012, και στα πλαίσια του  Σχεδιασμού, της Οργάνωσης και της Υλοποίησης ενεργειών προβολής, προώθησης, δημοσιότητας και ενημέρωσης για τα αποτελέσματά του συμμετέχει στην Εκδήλωση με θέμα:

«Ολοκληρωμένη διαχείριση και ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης από το δυτικό θαλάσσιο μέτωπο»

 Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από τον Σύλλογο των Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων Β. Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα 02/07/2012 , εν πλω με το καραβάκι «Κλειώ». Η αναχώρηση θα γίνει στις 19.30, από το Λευκό Πύργο για το δυτικό παράκτιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης.
 
Την ενημέρωση για τον πόλο ανάπτυξης, που μπορεί να αποτελέσει  η περιοχή, έχει αναλάβει ο καθηγητής Α.Π.Θ., επιστημονικός υπεύθυνος για το Πρόγραμμα Ο.Δ.Π.Ζ. και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων Β. Ελλάδας, κ. Γιώργος Ζαλίδης.

Προηγούμενο άρθροΑνάρτηση νέας πινακίδας του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης με Δήμαρχο Θεσσαλονίκης