ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΚΟΡΔΑ

1484396856
1484396856
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Αθανάσιο Σκορδά, είχε το απόγευμα της Τρίτης (31 Ιουλίου 2012) στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

«Με τον κ. Σκορδά έχουμε μια αγαστή συνεργασία, μια συνεργασία υποδειγματική και έτσι θα συνεχίσουμε. Το πρόβλημά μας δεν είναι το ποιος εποπτεύει τους φορείς. Αυτό που προέχει είναι πως όλοι μαζί, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος,  θα δώσουμε τη μάχη με τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η χώρα πρέπει να βγει το συντομότερο δυνατόν από την κρίση και να δώσουμε στους Έλληνες πολίτες μια καλύτερη προοπτική, ένα καλύτερο μέλλον, τη δυνατότητα να χαμογελάσουν» τόνισε ο κ. Καράογλου, προσθέτοντας πως «η ενίσχυση του Υπουργείου είναι πάγιο και διαχρονικό αίτημα. Είναι ένα θέμα που έχει σχέση με την πολιτική βούληση που έχει εκφραστεί από τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να ενισχύσει πραγματικά το ΥΜΑΘ και αυτό, μέρα με την ημέρα, γίνεται πράξη».
«Σε αυτήν την προσπάθεια», συνέχισε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, «δεν είμαστε μόνοι μας. Οι συνάδελφοι από όλα τα Υπουργεία συνεργάζονται μαζί μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της Βόρειας Ελλάδας». 

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Αθανάσιος Σκορδάς, τόνισε τα εξής: «Βρισκόμαστε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να έχω μια προσωπική αντίληψη των απόψεων και των προτάσεων όλων των φορέων που ανήκουν αυτήν τη στιγμή στο Υπουργείο Ανάπτυξης και για μερικούς από τους οποίους έχουν εξαγγελθεί συγχωνεύσεις. Στόχος αυτών των συγχωνεύσεων είναι να επιτύχουμε οικονομίες κλίμακας, να νοικοκυρέψουμε κάθε φορέα του Δημοσίου, έτσι ώστε να είναι ασφαλείς και οι εργαζόμενοι σε αυτούς, αλλά να υπάρχει και μια σαφής αναπτυξιακή προοπτική για όλους. Όσον αφορά στη ΔΕΘ και τη Helexpo, η δημόσια δέσμευση που έχουμε πάρει ότι ο φορέας εξωστρέφειας θα έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη, είναι από μόνη της μια απόδειξη του ενδιαφέροντος και της σημασίας που δίνει η Κυβέρνηση στη Μακεδονία και τη Θράκη».      

 

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ